Graduada en Disseny Gràfic a Elisava (Universitat Pompeu Fabra) i amb una àmplia trajectòria professional en el món del disseny gràfic i la publicitat.

L’any 2003, després d’anys de treball en estudis de disseny i agències de publicitat, començo amb les meves primeres feines com a freelance entre les que destaquen les realitzades per a Pep Sala, músic que l’any 2000 inicia la seva trajectòria en solitari després de 12 anys liderant el grup de rock català Sau.

A finals del 2004, el Districte de Sant Andreu de l'Ajuntament de Barcelona, m'encarrega el cartell per la Festa Major del barri i a principis de 2005, decideixo llançar-me definitivament a l'aventura en solitari. La Fundació Barcelona Comerç i els Eixos Comercials de Barcelona, són dels primers clients de la meva nova etapa.
A l’estudi oferim un servei integral de disseny i comunicació. L’evolució que ha patit el sector en els darrers anys, ens ha portat a ampliar la nostra oferta de serveis.

Disseny i confecció de pàgines web, intranets, softwares de gestió i botigues online completament personalitzades, que podem allotjar en el nostre propi servidor i, amb els nostres serveis de SEO i SEM apareixeràs en els principals cercadors. També t’oferim la nostra àmplia experiència en Social Media, gestionem les teves Xarxes Socials perquè aconsegueixis ser més visible i obtinguis la máxima rendibilitat del món 2.0.
NGCC | natàlia guimerà | natalia @ nataliaguimera.com